Voorbereidingen
Door: lennyenisis
Blijf op de hoogte en volg Isis
16 September 2010 | Nederland, Utrecht
Uiteindelijk is alles wel goed gekomen, maar het ging niet van een leien dakje. Bij de ambassade hadden ze een fout gemaakt met de datum van terugkomst in onze visa. Gelukkig was Arnold, die de paspoorten voor ons ophaalde in Amsterdam, zo oplettend geweest en ontdekte daar dat de datum niet in orde was. Na heel wat telefoontjes en lichte paniek is de datum aangepast en konden we dan toch vertrekken volgens plan.
Marco heeft ons naar Schiphol gebracht, waarna ons avontuur kon beginnen!
02 Oktober 2010 - 12:49
Anneke:
Even een berichtje van "de overkant".
Over 3 dagen is het zo ver......wij wensen jullie een top tijd in India toe... en we kijken nu al uit naar jullie foto's en reisverslagen, zodat we vanaf "de overkant" alles een beetje mee kunnen beleven.
Geniet met volle teugen en doe voorzichtig.
Een lieve groet van ons -
05 Oktober 2010 - 21:25
Marco Dijkstra:
Ik hoop dat jullie goed aangekomen zijn. Heb je alles bij je ? en ben je niks vergeten ?
Ik wens jullie een goed verblijf. Liefs, Marco -
06 Oktober 2010 - 19:28
Yvonne En Bianca:
Heee lieverds,
Wij wensen jullie natuurlijk heel veel plezier!! Maak er wat leuks van daar! We zijn erg benieuwd naar de verhalen!
Liefs van ons -
10 Oktober 2010 - 18:01
Irma En Frans:
Hoi Lenny en Isis,
Keken op de site of jullie al aangekomen zijn. Hoop snel wat te horen! Veel plezier en Lenny schrijf je wat lekkere Indiase recepten voor ons op in je boekje!!! Kunnen wij dat thuis ook proefen, lekker!! Groeten van Frans en Irma -
10 Oktober 2010 - 20:59
Petra S.:
Ha die isis en lenny,
Pas nog aan de telefoon en nu zijn jullie alweer een aantal dagen in India. We denken veel aan jullie, zijn eeeeeenorm benieuwd en wensen jullie veel zegen en vreugde.